Filmpool Nord logo
Stäng mobilmeny pil

FILMARBETARREGISTRET

Carola Kastell

Beskrivning Har en fullständig profil på Filmcafé. Har jobbat med film i norr (Luleå) bland annat som chaufför och assistent på Tjockare än vatten 2, men på sista tiden mer som amatörskådespelare. Senaste chaufför jobbet körde jag omkring med en jättestor husbil med det engelska teamet en hel vecka.Även jobbat med lite av varje i små och stora produktioner i Göteborgsområdet under ca 3 år vid sidan om mitt ordinarie jobb som Ordningsvakt. Har testat allt från amatörskådeapelare till allt ifrån att hitta platser, casting, assistera produktioner. Sjunger i ett Coverband här i Luleå och det gjorde jag även nere i Göteborg. Har hunnit med en hel del i mitt liv, har inte varit rädd för att prova allt möjligt (en gång i alla fall) även om jag inte vet eller kan allt .. och gör det fortfarande om det känns rätt och tiden finns.. men livet är ändå viktigast att hinna njuta av ! Skripta är något jag gärna skulle vilja lära mig mer om..Hoppade av Filmarbetarutbildningen och gör nu min egen dokumentär helt på egen hand. Färdig så fort jag får DaVinchi att rendera ut dokumentären utan att jäklas ..🙄!

Kategorier Rollsättare
Chaufför / Runner
Location Scout
Produktionsassistent
Scripta
Utrustning
Manus
Mobiltelefon+46 702 74 54 91
StadLuleå
KörkortB taget före ...
SpråkSwedish, English
MjukvarukunskaparSitter å försöker förkovra mig sakta men säkert i DaVinchi resolve även om jag just nu svär över programmet så har jag bara det sista kvar ..att få renderingen av min första dokumentärfilm klar utan problemet med bilden.. Office paketet . Det mesta går att lära sig om man får sitta bredvid någon som kan och vill lära ut
UtrustningHjärna.. gott humör och kan ibland fixa enklare prylar som behövs.. problemlösare. Har en del ljud ,ljus och en Canon 7d som jag filmat min dokumentär med. Min partner har gjort musiken till min dokumentär..

Produktion

Har inget filmomslag

Nallen

PositionScript assistent learning..
KategoriShort films and commercials
Produktion år2015
ProduktionsföretagSahlén Foto/Film
Har inget filmomslag

The Reluctant Traveler ( engelsk tv)

PositionChaufför av stor husbil samt säkerhetshjälp.
KategoriUtländsk tv.
Produktion år2023
ProduktionsföretagTwofour, Swixer