Filmpool Nord logo
Stäng mobilmeny pil

Kurs i hållbar film och tv-produktion

Syftet med den här helt webbaserade kursen är att möjliggöra de första enade stegen framåt. Målet är att du som arbetar i branschen ska få inspiration och kunskap samt praktiska verktyg som du kan använda dig av i ditt yrkesutövande. Du kommer få möjlighet att reflektera kring din egen roll och det ansvar som följer med den, samt vad du behöver kunna och vilka du behöver samarbeta med för att göra verklig skillnad.

Ronny Fritsche, själv producent och hållbarhetsexpert inom film och tv, leder dig genom kursens fem delar; Introduktion hållbarhet, Fokus miljö, Fokus socialt, Fokus ekonomi, samt Att komma igång. Kursen bygger på inspelat videomaterial, länkar och reflektionsuppgifter, plus samtal och nätverksmöjligheter under gemensamma Zoom-träffar.

Kursen pågår 14 mars – 4 april och sista ansökningsdag är 10 mars. Låter det här intressant? Läs mer och ansök här. För att ansöka skapar du en profil på Kulturakademins hemsida.

Kulturakademin har tagit fram kursen i samarbete med Film i Väst och med stöd från Filmpool Nord, Film i Skåne, Film på Gotland och Film Stockholm.


FacebookTwitterEmailLinkedIn