Filmpool Nord logo
Stäng mobilmeny pil

Utlysning

Välkommen till Fårö 28/6-2/7! Sedan 2009 har Film på Gotland, Filmregionerna och Bergmancenter arrangerat Bergmanveckans talangdagar parallellt med Bergmanveckan på Fårö. Talangdagarna är en arena för talangutveckling med ambitionen att skapa en kreativ mötesplats för filmare som kommit en bit på väg.

Deltagarna på Bergmanveckans talangdagar erbjuds ett axplock ur Bergmanveckans program, exklusiva möten med Bergmanveckans gäster, tid för samvaro och erfarenhetsutbyte samt skapande övningar i Fårös fantastiska landskap. 2022 kommer talangerna bland andra exklusivt möta Ruben Östlund, Ari Aster samt Ewa Fröling vilka kommer att dela med sig av liv och erfarenheter.

Talangerna bor på och utgår från Sudersand som ligger på nordöstra Fårö vid en av Gotlands vackraste stränder. De erbjuds boende i fembäddsstugor med självhushåll. Kostnad per person: 3500:-. I priset ingår logi i fembäddsstuga, en enklare måltid måndag kväll, hyrcykel, medlemskap i festivalen och biljetter till samtliga arrangemang som står i programmet samt lokala transporter. Egna sänglinnen och handdukar medtages, eller hyrs på egen bekostnad. Städning av stugan görs av deltagarna inför avresan.

Varje filmregion erbjuds en plats. Totalt finns 25 platser. Meddela Ville Jegerhjelm på Film på Gotland deltagare senast 25/5. Uppge fakturaadress i samma mail. Regioner som vill skicka fler filmare erbjuds eventuella reservplatser. Boka gärna färjeplats i god tid (görs på www.destinationgotland.se) Vi rekommenderar alla att resa med färjorna som går vid 10-tiden från Nynäshamn och Oskarshamn den 27/6. Vi ordnar transport för alla från Visby till Fårö. Använder man andra tider får man själv ta sig till Fårö. Programmet avslutas på lördagskvällen. Utcheckning och hemfärd sker på söndag morgon. 

Detaljerat program för dagarna kommer i senare utskick.

Kontakt, info och anmälan: [email protected] 

mobil: 073-765 80 52


FacebookTwitterEmailLinkedIn