Filmpool Nord logo
Stäng mobilmeny pil

Sök jobbet som filmkonsulent!

Som konsulent på Filmpool Nord AB har du ansvar för utveckling av projekt, i samarbete med producenter och bolag i den skandinaviska film- och tv-branschen, från idé till färdig film/tv-serie. Filmkonsulentrollen är en självständig roll men du ingår i vår produktionsgrupp där vi tillsammans arbetar för att nå en attraktiv balans av utbud både ur ett publikperspektiv, ett norrbottensperspektiv och ett konstnärligt perspektiv. Beslut om samproduktioner fastställs av vd.

I tjänsten ingår även att kunna representera Filmpool Nord i olika branschsammanhang, att jobba med de internationella kontakterna men att samtidigt ha fokus på att arbeta med talangutveckling och produktion i Norrbotten. Som en del av arbetet ingår även att värna om produktioner där vi själva inte är samproducenter men som gynnar branschen i länet.

Arbetsuppgifter:

Genomföra kvalitativa, professionella helhetsvärderingar av konstnärliga, produktionsmässiga och publika aspekter, prioritera projekt i förhållande till budget och tid, samt värna om balans mellan publikt och konstnärligt utbud.

Ha ett övergripande ansvar för filmproduktioner i Norrbotten.

Säkerställa projektens kvalitativa bärkraft och ekonomiska förutsättningar.

Aktivt driva och initiera samarbeten som ökar möjligheten för finansiering av tv/film.

Administration

Vara en självklar representant för FPN i relevanta forum och nätverk såväl nationellt som internationellt

Välkommen med din ansökan senast 2 oktober. Läs mer och ansök här.


FacebookTwitterEmailLinkedIn